Olisitko jo ansainnut voida hyvin - myös töissä?

Henkilökohtainen asiantuntija-valmennus

45 min tai 90 min

Olisitko jo ansainnut voida hyvin - myös töissä?

Henkilökohtainen asiantuntijavalmennus on työväline, jolla saat tolkkua, tehoa ja tuloksia vaativaan työhösi ja samalla alat voida paremmin.

Pääset luottamuksellisesti pohtimaan oman työsi kehittämistä ja sen haasteita. Löydät ratkaisuja, saat tukea sekä konkreettisia välineitä, joilla arjesta tulee parempaa ja tavoitteista saavutettavia.

Organisaatiolle henkilökohtainen asiantuntijavalmennus tarjoaa mahdollisuuden tukea tärkeässä roolissa toimivaa asiantuntijaa ja ylläpitää sekä työmotivaatiota että osaamista.


Sisältö:

Henkilökohtaisessa asiantuntijavalmennuksessa yhdistyvät työnohjauksen ja ratkaisukeskeisen valmennuksen menetelmät, Kesto 45 min tai 90 min (suositeltu). Tehokkainta 3 - 10 kerran sarjoissa. Kysy hintaa.

Työnohjaus avaintiimille


Voisiko yhdessä tekeminen tuntua paremmalta ja olla tehokkaampaa? Mitä on ammatillisuus jota saumaton yhteistyö edellyttää? Mikä on juuri meille paras tapa toimia? Puhummeko yhdessä oikeista asioista? Mihin aikamme menee?

 

Sisältö:

3-7 tapaamisen sarja (á 60-90 minuuttia), strukturoitu tavoitteellinen avaintiimin yhteinen työnohjaustapaaminen, jonka avulla päästään asioiden ytimeen.

Vertaisryhmät


90 min

Ohjattu vertaisryhmä (esim tiimien esimiehille, uusille työntekijöille, nuorille asiantuntijoille) on tavoitteellinen sarja tapaamisia joissa yhdistyy valmennuksellisuus ja vertaistuki. Ryhmässä pohdit, sitä mitä juuri nyt haluat kehittää omassa tilanteessasi ja asiantuntijatyössäsi? Mikä mietityttää ja vie tarpeettomasti energiaasi? Miten pääsen tavoitteisiini ja voin hyvin?

Sisältö:

5-7 kerran sarja (jakso) 90 minuutin ryhmätapaamisia, joissa ryhmän jäsenet asettavat jaksolle sekä omat että yhteiset tavoitteet.