Mia Pakarinen

Mia Pakarinen on ratkaisukeskeinen valmentaja ja työnohjaaja sekä työyhteisösovittelija. Hän on taustakoulutukseltaan oikeustieteen lisensiaatti ja hänellä on pitkä käytännön työkokemus yrityksiä palvelevana lakimiehenä, tutkijana, oikeudellisten päätösten tekijänä, EU virkamiehenä, kouluttajana sekä konfliktien ratkaisijana. Mia on myös IPR:n, brändinrakentamisen ja maineenhallinnan asiantuntija ja kouluttaja.

Mia on työkseen pohtinut sitä, mistä hyvä yhteistyö syntyy ja mitä se edellyttää. Mia uskoo, että luottamuksen rakentaminen ja ylläpitäminen on toimivan organisaation keskeisin menestystekijä. Ratkaisukeskeisen valmentajan, työnohjaajan ja fasilitaattorin koulutuksen lisäksi hänellä on työyhteisösovittelijan pätevyys.

Mia +358503256627

mia.pakarinen(at)nuotiopiiri.fi

 Tarina ja ihmiset


Vuonna 2014 Mia Pakarinen ja Jaakko Heinimäki  alkoivat visioida täysin uudenlaisia palveluita konsultoinnin, valmennuksen ja työnohjauksen maailmaan. Tätä varten rekisteröitiin tavaramerkki NUOTIOPIIRI tarkoituksena toteuttaa merkityksellisiä ammatillisia kohtaamisia, joissa yhdistyvät uusin monitieteinen tutkimus, taide ja läsnäolo uniikilla tavalla.

Tästä NUOTIOPIIRI on kasvanut kokonaisuudeksi palveluja organisaatioiden, johdon ja taiteentekijöiden käyttöön.

NUOTIOPIIRI on 2018 alkaen Mia Pakarisen yritys, joka tekee yhteistyötä usean alan toimijan kanssa ja kokoaa kuhunkiin projektiin parhaan tiimin. Jaakko Heinimäki on edelleen mukana kirjailijoille suunnatuissa työnohjauksissa.
.